Nyheder

Nyheder om events, arrangementer, festivaler mm. vil blive vist her. Du har også mulighed for at modtage nyhederne direkte i din indbakke ved at melde dig til min nyhedsemailtjeneste her.


Henriette Westh har fået den store ære at blive nomineret til en Claus Deleuran Pris i kategorien Bedste Tegneserieskabere 2021. Vinderen afsløres og prisen overrækkes den 8. december.

BOGFORUM-EVENT

…. at Henriette Westh og mange andre kunstnere sammen med forfatteren Jussi Adler-Olsen signerer et nyt album med Tegnevæggen fra 2019 i Bogforum d. 4. november, kl. 16-17 på bogforlaget Afarts stand? Albummet med tegnevæggen, som illustrerer Jussi Adler-Olsens novelle Sprækken, bliver udgivet i samme anledning og kan købes og signeres på stedet!

NYT I WEBSHOPPEN

Vel hjemme fra Art Bubble har jeg nu travlt med at opdatere webshoppen. Under festivalen modtog jeg af Anders Hjort-Jørgensen (desAHJn) den nu udgivne “Døden i Grindsted Hall”, som nu kan erhverves her.
Desuden er jeg gået i gang med også at uploade mine originaler under kategorien “Unika”, som det ses her.
Der vil løbende blive uploadet flere originaler hen ad vejen.

ART BUBBLE

SÅ ER DER SNART ART BUBBLE!
Udover at jeg sidder i min stand sammen med min bror og Dorthea, har jeg også påtaget mig en workshop, som man kan læse mere om her. Om søndagen sidder jeg desuden også og underviser børn i tegning i LAB (Lille Art Bubble) om søndagen, kl. 12-13. Flere detaljer slås op her på siden efterhånden, og man kan læse mere om Art Bubble her.


SIGNERING HOS FANTASK
Den 3. september d.å. vil jeg og Dorthea være at finde i Fantask fra kl. 12 til 14, hvor jeg signerer det nye album MØGUNGE – og andre historier. Kom forbi til en snak om Dorthea oa. og til en original tegning i dit album. Jeg vil bede Dorthea om at opføre sig ordentligt.