Nyheder

Nyheder om events, arrangementer, festivaler mm. vil blive vist her. Få desuden overblik over arrangementer på kalendersiden her. Du har også mulighed for at modtage nyhederne direkte i din indbakke ved at melde dig til min nyhedsemailtjeneste her.

Igen i år deltager Dorthea og jeg i COPENHAGEN COMICS, hvor vi bl.a. præsenterer Dortheas seneste eventyr: Ding Dongs Hævn. Denne gang har vi for øvrigt et udvalg af ALLE numre af serien Dortheas overlevelser med, da det er lykkedes at fremskaffe eksemplarer af numre, der ellers er udgået. Alt dette og mere foregår i Øksnehallen i København d. 18.-19. maj. Læs mere her.

…. er landet! Det niende album i rækken af serien “Dortheas overlevelser” er nu trykt og klart. Læs mere om albummet i webshoppen, hvor man også kan købe det. Hvis man foretrækker at erhverve albummet på en af de tegneseriefestivaller, vi deltager på, kan man finde kalenderen her. Endelig kan man hilse på Dorthea og mig, når vi stiller op til signering af DING DONGS HÆVN hos Fantask, Sankt Peders Stræde 18, 1453 København K, lørdag d. 23. marts kl. 12-15.

NOMINERING!
Dorthea og hendes skaber, Henriette Westh, er blevet beæret med en nominering til Claus Deleuran Prisen Bedste Danske Tegneserie 2022-2023. Der er fire andre fantastiske tegneserier i kategorien, og fredag d. 12. januar, kl. 19 bliver det afsløret, hvem der løber med statuetten. Det sker i Comicgarden i København. Arrangementet afvikles af Danske Tegneserieskabere.

Så er vi der igen!
Dorthea og jeg er at finde hos Fantask lørdag d. 7. oktober kl. 12-15, hvor  man kan erhverve albummet “BLODETS BÅND” samt få en snak og selvfølgelig en signering i albummet. De andre albums i serien vil man selvfølgelig også kunne få!

OG… Dorthea og jeg får desuden følgeskab af min fremragende kollega Tatiana Goldberg, som er barslet med det store værk “I Nødens Stund”.

Af andet nyt kan nævnes, at jeg under det nyligt overståede Nørrebronx Tegneseriedage var medvært hos “Verden ifølge Seriemagasinet”, hvor Tom Kampmann og jeg snakkede tegneseriefestival tegneserier generelt. Hør podcasten her!

Vi ses i Fantask, Sankt Peders Stræde 18, 1453 København K på lørdag!

SÆT KRYDS I KALENDEREN! Den kommende weekend er vi atter at finde på en tegneseriefestival! NØRREBRONX TEGNESERIEDAGE lukker dørene op på Korsgadehallen på Nørrebro, hvor tegneserieglade mennesker sidder klar både lørdag d. 30. sept. kl. 11-17 og søndag d. 1. okt. kl. 11-16. Der er GRATIS ADGANG! Vores stand vil være fuld af Dorthea-tegneserier, merchandise, særtryk og roiginaler. Kom og køb det, du ikke har!

SÅ er det sikkert og vist! “Dortheas overlevelser” nr. 8 vil under #artbubble2023. BLODETS BÅND kunne erhverves for en særlig festival- og lanceringspris, OG jeg vil ovenikøbet bortlodde et gratis eksemplar. Udgivelsesarrangementet vil finde sted LØRDAG D. 16. SEPTEMBER KL. 14 ved min stand på Art Bubble på DOKK1 i Aarhus. Man skal bare svare på ét enkelt spørgsmål om Dorthea for at deltage i bortlodningen! Alle lodder, der modtages mellem kl. 10 og 14 kommer med! 😃 Dorthea og jeg vil være til stede begge dage, og standen har meget mere end blot BLODETS BÅND at byde på. Kig forbi! Vil du abbonere på min nyhedstjeneste og få direkte besked? Du kan melde dig til her.

ANDET OPLAG AF “ZOO”… er kommet! Så nu kan man igen købe albummet i min webshop.

…. at Dorthea, Henriette og hendes bror, Niels Kaare endnu engang er at finde på årets COPENHAGEN COMICS tegneseriefestival! Standen vil bugne af tegneseriealbums (to numre mere end sidste år), postkort, bogmærker, originaler, særtryk til latterlige små jubilæumspriser, og Henriette sidder klar med en pen til at signere albummene. Vi sidder i Artist Alley ved stand AA11. Sær kryds i kalenderen d. 27.-28. maj. Se mere her: Copenhagen Comics!

Vi glæder os til at se jer!

Dorthea kan snart fejre sine 50 år! Ja, jeg kan heller ikke selv forstå, at der er gået så lang tid. Jubilæet vil blive fejret

fredag d. 12. maj, kl. 16-18

Comicgarden
Sankt Peders Stræde 20
1453 København K

Der vil være jubilæumsplakater og 50er bazar, hvor udvalgte varer sælges til en jubilæumshalvtredser! Man vil også få mulighed for at afgive et blindt bud på originalen til jubilæumsplakaten.  Og så kan man spørge mig om alt, der har med Dorthea at gøre. Man kan tilmelde sig direkte her:

Event

… eller bare komme forbi. Alle er velkomne!

… at Dorthea og Henriette Westh deltager med en stand ved dette års SCI-FI-CON i Randers Arena?

Lørdag d. 15. april – søndag d. 16. april
i Randers Arena. Se detaljer her!

Kom og mød os! Vi kan byde på “Dortheas overlevelser”-albums, postkort, bogmærker og fede originaler! Henriette signerer alle albums, der bliver solgt og sidder klar til en snak om Dorthea og tegneserier!

KLAR TIL SIGNERING
Lørdag d. 25. marts, kl. 12-14 sidder Henriette Westh klar til at signere Dortheas Overlevelser-albums, alle syv, i Fantask, Sankt Peders Stræde 18 i København. Alle er velkomne til signeringer og snak om tegneserier og deres tilblivelse.

NY UDGIVELSE!
Så er Dortheas overlevelser nr. 7: ZOO udkommet. Man kan til og med d. 21. februar d.å. få albummet til introduktionspris. Læs mere om Dortheas trakasserier med vilde dyr og vilde skurke i webshoppen.


Henriette Westh har fået den store ære at blive nomineret til en Claus Deleuran Pris i kategorien Bedste Tegneserieskabere 2021. Vinderen afsløres og prisen overrækkes den 8. december.

BOGFORUM-EVENT

…. at Henriette Westh og mange andre kunstnere sammen med forfatteren Jussi Adler-Olsen signerer et nyt album med Tegnevæggen fra 2019 i Bogforum d. 4. november, kl. 16-17 på bogforlaget Afarts stand? Albummet med tegnevæggen, som illustrerer Jussi Adler-Olsens novelle Sprækken, bliver udgivet i samme anledning og kan købes og signeres på stedet!

NYT I WEBSHOPPEN

Vel hjemme fra Art Bubble har jeg nu travlt med at opdatere webshoppen. Under festivalen modtog jeg af Anders Hjort-Jørgensen (desAHJn) den nu udgivne “Døden i Grindsted Hall”, som nu kan erhverves her.
Desuden er jeg gået i gang med også at uploade mine originaler under kategorien “Unika”, som det ses her.
Der vil løbende blive uploadet flere originaler hen ad vejen.

ART BUBBLE

SÅ ER DER SNART ART BUBBLE!
Udover at jeg sidder i min stand sammen med min bror og Dorthea, har jeg også påtaget mig en workshop, som man kan læse mere om her. Om søndagen sidder jeg desuden også og underviser børn i tegning i LAB (Lille Art Bubble) om søndagen, kl. 12-13. Flere detaljer slås op her på siden efterhånden, og man kan læse mere om Art Bubble her.


SIGNERING HOS FANTASK
Den 3. september d.å. vil jeg og Dorthea være at finde i Fantask fra kl. 12 til 14, hvor jeg signerer det nye album MØGUNGE – og andre historier. Kom forbi til en snak om Dorthea oa. og til en original tegning i dit album. Jeg vil bede Dorthea om at opføre sig ordentligt.