Udgivelser

Liste over udgivelser med Dorthea. Lige fra de første historier til den nye serie “Dortheas overlevelser”. Listen er sorteret med de seneste øverst. For at se sider fra de tegneserier, der er til salg, gå til forsiden og søg i webshoppen i bunden.

DING DONGS HÆVN. Er det seneste album. Udgivet over Forlaget Westh i 2024. Gå til webshoppen for detaljer og information.

BLODETS BÅND. Udgivet over Forlaget Westh i 2023. Gå til webshoppen for detaljer og information.

ZOO. Udgivet over Forlaget Westh i 2023. Dortheas comeback i egen serie. Gå til webshoppen for detaljer og information.

Møgunge – og andre historier. Udgivet over Forlaget Westh i 2022. Dortheas comeback i egen serie. Gå til webshoppen for detaljer og køb.

Hjernespind. Udgivet over Forlaget Westh i 2021. Dortheas comeback i egen serie. Gå til webshoppen for detaljer og køb.

Helvedes Gab. Udgivet over Forlaget Westh i 2021. Dortheas comeback i egen serie. Gå til webshoppen for detaljer og køb.

Gribbenes Slot. Udgivet over Forlaget Westh i 2021. Dortheas comeback i egen serie. Gå til webshoppen for detaljer og køb.

Vuggevisen. Udgivet over Forlaget Westh i 2020. Dortheas comeback i egen serie. Gå til webshoppen for detaljer og køb.

Dødslisten. Udgivet over Forlaget Westh i 2020. Dortheas comeback i egen serie. Gå til webshoppen for detaljer og køb.

The Dane. Fuld af kendte skikkelser. DISCLAIMERS! Jeg tjener intet på denne online udgivelse, som også ligger på Facebook-siden Dorthea Bourgogne. Dorthea giver den som undercoveragent i gangster og mafia-verdenen i USA. Hvad hun ikke har forudset er en horde af farverige skurke og én bevinget helt. Crossover big time! Tegnet i 1992.

Italieneren. Udgivet gratis kun på Facebooksiden Dorthea Bourgogne. Tegnet i 1989. Dorthea efterforsker en sag om doping på Charlottenlund Travbane, hvor hun ender på ryggen af sin terrænhest.

Hamlet 5. akt scene 2, forlaget Bogfabrikken, udgivet i 1987. Dorthea bliver sendt til Kronborg for at identificere en lejemorder under årets opsætning af Hamlet. Der er en del aktivitet i kassematterne. Holger Danske bliver forstyrret.

Fuga i e-mol blev udgivet i antologien Danske Striber over forlaget Balder & Brage. 20 sider med Dorthea og Dante højt til vejrs i Dolomitterne, krydret med dårligt tysk. 1982